Játéksziget Lakóiért Óvodai Alapítvány

“Amire nem képes egyedül egy ember, arra képes lehet több, ha egyéni adottságaikkal, kreativitásukkal alkotni tudnak egy jó csapatot a siker érdekében.”

2005. május 1-jén, egy játékvásár keretében, (ahol az általunk készített játékokat árusítottuk) óvodapedagógusaink odaadó munkájával és a szülők lelkes segítségével a kiárusítás bevételéből, nevelőtestületi kezdeményezésre, alapítványt hoztunk létre.

Az alapítvány neve: Játéksziget Lakóiért Óvodai Alapítvány
Az alapítvány célja: színvonalas óvodai környezet kialakítása.

Az óvoda dolgozóinak odaadó munkájával és a szülők lelkes segítségével egy olyan távú folyamat indult el, amelyben a feladatot mindenki szívesen vállalta. Az óvónők minden évben egy mesenap keretében bábelőadást szerveznek. 2009-től az SZJA 1% felajánlásokat fogadhatjuk. A befolyt összeg minden esetben a gyermekek környezetének szépítését, nevelésük színvonalának folyamatos emelését szolgálják. Új, korszerű udvari játékokat, sportszereket, csoportszobai kiegészítő bútorokat vásárolunk, melyekkel mindkét óvodát támogatjuk. Karácsonykor minden óvodai csoportnak játékokat, könyveket vásárolunk. Ezek átadásával szebbé és boldogabbá varázsoljuk az ünnepet, a gyerekek óvodában töltött mindennapjait.

Nem győzzük hangsúlyozni és megköszönni támogatóink felajánlásait. Jóleső érzéssel tölt el bennünket hozzáállásuk. Évről évre nagyobb összeg folyik be a személyi jövedelemadó 1% felajánlásokból.

Adója 1%-át az alábbi technikai számmal ajánlhatja fel alapítványunknak: 18711200-1-13

“A mese legyen örökké a Tiéd, hiszen ez a legnagyobb kincs, melyet oly sokszor adtál a gyerekeknek!”

DSCF2877 DSCF2880 DSCF2878
A kitűzött célok eléréséhez, az alapítvány anyagi erőforrásainak gyarapításához, a továbbiakban is várjuk a szülők és támogatóink javaslatait, ötleteit!

Az alapítvány önálló folyószámlát nyitott, amelyre minden támogatást szívesen fogadunk:

Számlaszámunk: 11742166-20119753

Támogatásukat köszönjük!

Gregus Istvánné
A kuratórium elnöke